1 april – bloggen förändras

1 april – bloggen förändras

Då är vi ett litet steg närmare våren hoppas jag, nu när det är både april och sommartid! Den där förbaskade tidsomställningen får mej ur balans och allt känns fel under några dagar. Men det ser inte ut som att våra politiker ser faran för kroppen och knoppen riktigt än, för att det ska bli någon ändring på ett långt tag.

Första april, då ska man luras och bli lurad. Jag gillar inte det. Jag vill kunna tro på folk och att de ska kunna lita på mej, alltid. Visst, ett snällt lite lur kanske man kan tåla, men inte när det handlar om allvarliga grejer. Vad tycker ni?

Jag håller på att fixar lite med bloggen på uppmaning av Stoffisen. Han vill att flera ska hitta hit och läsa och tyckte därför att jag skulle ha en gillasida för bloggen på Facebook. Så det fixade jag igår, klicka gärna här och gilla sidan. Sedan en tid tillbaka finns jag även på Twitter, antingen klickar ni på knappen uppe till höger eller söker på .

Stoffisen kommer att göra en del inlägg här hos mej i form av debatter, tankar och funderingar. Han har väldigt många kluriga funderingar som ni säkert kommer att vilja kommentera och diskutera vidare.

Så det händer lite grejer av varierande art. Bloggen utvecklas och förändras… Missa inte det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *