2 veckor efter valet

2 veckor efter valet

Dert är tur att man haft häcken full sedan valdagen, så man sluppit sitta och gräma sej över resultatet hela tiden. Det gick bra i valet för Sverige, men för mej personligen gick det åt skogen.
 
De första dagarna var tunga, att inse att många års arbete inte givit utdelning är jobbigt. Jag hade några dagar när allt var svart och tråkigt, men är nu på fötter igen. Frågan är ju bara vad jag ska göra nu? 
 
Orkar jag med fyra år till i skuggan, utan att få utlopp för alla mina idéer och min arbetsglöd? Jag vet inte. Ska ta det lugnt fram till nyår, när det gäller politiken. Jag går på mina uppdrag och ska skriva några motioner – annars tänker jag ligga lågt.
 
Bitter? Nä, inte längre. Möjligtvis arg på mej själv som tog jobb under valet i en annan kommun, men jag vet ju inte om det var det som var den betydande orsaken.
 
The show must go on…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *