Halvvägs in i Elmiamässan

Halvvägs in i Elmiamässan

I onsdags körde Elmia Husvagn Husbil igång. Den gigantiska mässan för oss som har ett liv på hjul. Drygt 30 000 besökare ska passera under fem dagar. Några tusen av dem ska vi prata med och jag har redan tappat rösten…

För tre år sedan var vi ett gäng som samlades i en soffgrupp, där vi satt för att träffas och uppdatera våra sociala medier. Vi blev så många att mässan kom och frågade vilka vi var. Så förra året hade de fixa en hörna åt oss, där vi fick uppdraget att hålla ordning. Det var sååå roligt och blev väldigt lyckat.

I år är vi tillbaka. Vår hörna är flyttad och har fått ett betydligt större område. Här får digitala kreatörer skriva upp sej för träfftider, så att deras följare enkelt kan komma och träffa dem. Vem som helst är välkommen hit för att ladda telefonen, vila fötterna, få tips och råd om sociala medier och blogg mm eller bara chilla och snacka skit. Å det är så himla kul att träffa alla!

Det händer massor här! Vi är tre par som har samarbete med Elmiamässan, Helena och Peter från FreedomTravel och Carina och Håkan från Husbilsresor och Äventyr. FreedomTravel har sitt destinationstorg med roliga och intressanta resmål. Ni hittar dem i Lobby Syd, vid C-hallens entré. De har också föreläsningar om olika ämnen.

Precis som Carina och Håkan, som föreläser om bla vintercamping, men kan ungefär allt om husbilslivet Särskilt för dem som önskar ett aktivt friluftsliv. De är även experter på allt som handlar om Dalarna och vi hälsade faktiskt på dem när vi var där i somras. Så vill ni veta mer om dalarna och ett aktivt campingliv är det em ni ska ha kolla på.

I vår hörna samlas både digitala kreatörer och följare. Vi pratar konstant med folk mellan 10-18 och är helt slut på kvällarna. Man somnar snabbt, minst sagt. Vi är alltså halvvägs in i mässan. Vi har träffat mängder med härliga människor och har en massa nya intryck att smälta. Det är så himla roligt!!

Är ni här så är på mässan så är det kl 14 ni ska lägga på minnet, då har vi ett stort vinstregn med massor av fina priser. Så det ska jag rodda med nu. Klockan är 13.40 🙂


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

6 svar på ”Halvvägs in i Elmiamässan

  1. Jättekul med er hörna där vi träffat och fått ett ansikte på många trevliga bekantskaper. Det är också skönt att slå sig ner en stund och vila benen. Vår stegräknare har landat på 6,5-7 km/dag så några ytterligare promenader tycker vi inte behövts….

  2. Så bra att ni har det fint, utan oss. Vi ses kanske där nästa år (eller i Hjo). Hälsa våra vänner• från oss.

    • Freedom, Håkan & Carina, Annika och säkert många fler.

    Arne & Benita

  3. Det låter som om ni har det väldigt bra! Kan tänka mig att det är lite ditt element att träffa många människor, så där när det inte är varje dag året runt 🙂 Kan tänka mig att det knyts en hel del nya kontakter på ett sånt ställe. Nya resmål kanske planeras för nästa sommar redan nu? 🙂

  4. Kul att ni har fått en egen hörna på husvagnsmässan på Elmia i Jönköping.
    Förstår att huvudet är mossat efter en massa folk att prata med, allt som händer & så. Men att det är roligt väder upp det.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *