Åååååå va surt!

Åååååå va surt!

Satt i flera timmar igår och scannade mängder med bilder från när barnen var små. Jag har tänkt göra en fotobok med hela deras uppväxt som de kan få när de flyttar hemifrån eller nåt. KL 1 gav jag upp, stängde ner allt och gick och la mej. Då hade jag scannat ca 130 bilder och hade minst lika mycket kvar. I morse när vi skulle starta datorn, var den död.

Martin konstaterade efter lite mekande att hårddisken faktiskt fungerar, men datorn har lagt av. Så nu ska han köpa nån grej som man sätter mellan hårddisken och en annan dator, så kan man i bästa fall rädda det som finns. Herregud… bilder, jobb, klassrapporter, löneformulär, ALLT finns där. Vi pratade precis innan om att när jag scannat allt så skulle vi lägga över det på vår externa hårddisk för säkerhetsskull. Men det hann vi alltså inte… Tack o lov så har vi alla bilder från våra resor på flera andra datorer, så de är iaf säkra.

Så efter lunch ska Martin sätta sej och leta efter en sån där grunka för att rädda hårddisken och kolla efter en ny dator. I bästa fall har Net-on-Net något bra och prisvärt som han kan köpa redan idag. Annars blir det knepigt att jobba imorrn. Åååå jag blir så frustrerad, så jäkla sur! Varför kan saker och ting bara inte fungera?!

Jäkla skit!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *