AJ! Va jag slog mej!

AJ! Va jag slog mej!

Baileys smet idag igen. Det är inget ovanligt och han brukar komma tillbaka ganska snabbt. När han väl kom idag, så tog jag honom under armen och skulle gå in på tomten igen. När jag ska kliva över vårt hönsnät som går runt hela baksidan, fastnar jag med en foten och ramlar framstupa.
 
Jag hör hur det knakar i bägge fotlederna och det gör ont i både händer och fötter. Jag ligger kvar på backen en liten stund, svärandes, medan Baileys oroligt hoppar runt mej. Jag känner lite försiktigt hur fötterna känns… hmmm, inte så bra… reser mej, fötterna bär men gör skitont. Bara att linka in och sätta sej.
 
Nu gick det bra. Jag kan nästan gå utan att halta, har en rejält blåmärke över hela smalbenet på en benet och en handen gör ont. Men inget är brutet eller skadat mer än att det ömmar. Tack o lov! Jag har väldigt lätt att få rejäla stukningar.
 
Den här gången gick det bra, men dagen känns inget vidare i övrigt.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.