Allt på plats!

Allt på plats!

Det blev en lång dag idag. När vi skulle åka till jobbet var tåget försenat, det var nåt tåg som gått sönder och efter det stämde inga tågtider. Dagen på jobbet var bra, ganska mycket folk för att vara november.
 
Vi var tidigt färdiga, redan 14.10 kunde vi lämna Kungsgatan. Då skulle vi vara hemma redan innan 15… trodde vi… som sagt; det var ju strul i tågtrafiken. Tåget vi tänkte åka med var inställt och nästa sent, så vi kom inte hemma förrän strax efter 15.30.
 
Då började vi fixa mat och städa samtidigt. Pappa hade fixat de sista listerna i hallen, så den var helt färdig. Jag fick hjälp att sätta upp spegel och krokar. Sen kunde jag börja röja vardagsrummet på hallgrejer. När vardagsrummet var tömt och städat hoppade Senior ner i källaren och tog upp alla våra julsaker.
 
Ljusstakar kom på plats, alla tomtar plockades upp, julgranen sattes ihop och flera ljusslingor tändes. Nu har vi JUL! Jag älskar julen och avdent och vägrar att bara ha julgrejer en kort tid. Jag plcokar upp allt på en gång, så tidigt jag får utan att verka allt för konstig och sen tindrar jag med ögonen ända till trettonhelgen  😉
 
Så nu är allt på plats. Vännen visste att vi hade mycket julgrejer, men han är nog i shocktillstånd i några dagar. Tur att han åker på konferens imorrn, så han får vila ut från alla tomtebestyr. Medan han är borta ska jag och Senior julshoppa och slå in julklappar. Imorrn kväll ska killarna och jag gå ut och äta, det är första gången sen i februari som vi är ensamma hemma – så det ska vi utnyttja.
 
Nu är jag så trött att kroppen gör ont – det ska bli skönt att sova. Gonatt alla fina!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *