Andra veckan

Andra veckan

Förra veckan började Vännen sin praktik på killarnas skola. Han ska gå som elevassistent till Senior under våren och vara i skolan onsd-fred varje vecka. Mitt nya liv!
 
Tidigare har Senior ringt eller skickat sms till mej 10-20 ggr per dag. Jag har via telefon fått hjälpa honom att planera sin dag, förklarat olika saker, lugnat honom och en massa annat. Han har Adhd, tourettes syndrom och lite annat smått och gott som gör att han inte riktigt klarar att hantera oväntade situationer mm. Men han har aldrig tidigare haft hjälp, mer än av mej.
 
Vännen går en utbildning till elevassistent och när han fick veta att han skulle skaffa praktikplats frågade vi på skolan och de sa ja! Så nu ska han alltså vara med Senior i skolan och jag kan kliva åt sidan – så skönt! Förra veckan var första veckan, men då var jag sjuk och hade Junior hemma så jag kände inte riktigt att det var någon skillnad mot tidigare. Visst, jag fick nästan inga samtal eller sms, men ändå… Den här veckan blir det nog annorlunda. På onsdag och fredag kommer jag ha tid för mej själv, inte en enda grej är inbokad. Då ska jag ta långa bad, färga håret, gå en lång promenad med Baileys, kanske fika med nån kompis, ligga på soffan och läsa… mmmm, det ska bli såååå skönt!
 
Men när det väl kommer till kritan händer väl nåt annat, så jag ändå får släppa allt… Jaja, den som lever får se  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *