Bara en dag kvar

Bara en dag kvar

Imorrn åker vi! Resväskorna ligger på golvet i vardagsrummet, det mesta är tvättat och hemmet är ok städat… vi är nog ganska redo att åka tror jag.
 
Igår la jag fram passen, intyg till seniors medicin, kameran, batteriladdare mm. Mina och Senior kläder är packade, Vännen och Junior får faktiskt göra nåt själva! Jag kan på min höjd peka ut var de ska lägga sina grejer.
 
Idag ska vi jobba över lunch, sen är vi lediga. Mormor hämtar Baileys strax innan lunch, han ska fira midsommar på Öland den lyxhunden  😉  Han blir borta till mitten av nästa vecka. Vännen och jag ska hinna träffa hans föräldrar lite snabbt innan jobbet idag och när vi kommer hem blir det grillat som en liten variant på midsommarlunch. Vi kommer ju inte äta så mycket till midsommarmat under helgen direkt…
 
Sen ska vi packa klart och lata oss ikväll!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *