Bara en hemma idag

Bara en hemma idag

Jag fick iväg Senior till skolan iaf, Junior går fortfarande runt här och näsan rinner som ett vattenfall. Han blir nog hemma hela veckan… hoppas han är frisk på lördag bara, då har han nya simtävlingar och medaljchans. Det vill han ju inte missa.
 
Idag har jag inte så stora planer, jag ska handla och ta den där dammsugningen som jag hoppade över igår.
 
Junior och jag ska ta nya tag med svenskan och kanske lite engelska. Sen får vi se om M kommer hit och pluggar, vi testar honom lite idag. Senior ska inte säga till honom i skolan utan vi ska se om han dyker upp av sej själv… spännande att se hur mycket han bryr sej om sitt skolarbete.
 
Det blir nog en bra dag ska ni se.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *