Bara en vecka kvar *snyft*

Bara en vecka kvar *snyft*

Nu har vi bara en vecka kvar här på Öland. Då har nästan 6 veckor passerat sedan vi kom hit. Jag vet att vi är priviligierade både som kan vara här så länge och som faktiskt har ett eget hus här.
 
Jag gör verkligen allt jag kan under resten av året, för att vi ska kunna vara här länge varje sommar. Det är ju bla därför som jag inte har ett 9-5-jobb. Skulle jag inte vara min egen och jobba häcken av  mej höst/vinter/vår. Ja, då skulle vi varken ha råd eller få ledigt så länge.
 
Huset då? Det äger jag tillsammans med mina föräldrar, men jag kan inte ens med bästa vilja påstå att jag bidrar särskilt mycket ekonomiskt. Jag sköter trädgården och det är ju inte värt så hemskt mycket… Men mina föräldrar vet ju hur mycket detta betyder för både mej och barnen, så det är ju därför de bidrar. Dessutom älskar mina föräldrar Öland och kan knappast tänka sej et liv utan att komma hit. Så vi mår alla bra här!
 
Imorrn kommer de hit igen. De stannar ca 2 veckor och har Senior kvar hos sej de sista dagarna, medan Junior och jag åker hem till Tumba. Skönt för barnen att få dela lite på sej då och då.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *