Bara två kvar!

Bara två kvar!

Hade ju lite panik i början på veckan, angånde hur jag skulle hinna klart mitt uppdrag. Då hade jag nio marknadsundersökningar att göra på fyra dagar. Nu har jag bara två kvar och deadline ikväll. Helst ska de ligga på brevlådan innan den töms idag… det får vi se hur det går…
 
Så det är väl bara att stoppa i sej frukost och läsa DN lite snabbt. Sen ska jag gå över till en granne och kolla om han har tid med mej en liten stund. Den sista har jag en reservplan för om jag inte lyckas med någon här i området. Så det kommer att gå i lås och det känns ju hur bra som helst!
 
Härligt att kunna skriva en faktura med ganska många siffror på, det var länge sen. Jag kan nog inte räkna med att få pengarna nu i oktober, om de inte är väldigt snabba… men i november… DÅ blir det ett rejält tillskott iaf. Himla bra!!!
 
Då ska jag betala trädgårdestenen som är beställd och sen blir det nog en ny mobil också. Och det kommer ändå att bli pengar över!!! Det var läääänge sen…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *