Berätta för en dum en…

Berätta för en dum en…

Jag är den där typen som vägrar ha handväska. Alltså är jag ingen riktigt kvinna  😉
 
Jag har det jag behöver i byxfickorna; mobil, bankkort, körkort, nycklar och sedlar. Det räcker hur bra som helst… oftast iaf…
 
Har jag klänning eller kjol utan fickor, ja… då måste man ju ha väska. Min är kanske 15 cm bred, 10 cm hög och 5 cm djup, då får jag tom plats med allergitablett, mascara och läppstift! I värsta fall kan man även trycka ner en inhalator.
 
Jag förstår inte alla som går omkring med stora väskor där massor får plats. Men så har jag läst att ryggskadorna ökar varefter storleken på väskor växer… så jag är alltså omedvetet mån om min rygg. Men vad finns i de där gigantiska ”handväskorna”? Har man hela hemmet med sej eller? Vad mer än mobil, pengar och nycklar behövs egentligen???
 
Kan nån klok en berätta för en dum en…?
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *