Byxorna trillar av

Byxorna trillar av

I fredags när vi gick på mässan upptäckte jag att mina byxor blivit för stora. Det syns inte mycket på vågen, men när jag gick där höll de faktiskt på att trilla av mej. Jag drog upp dem hela tiden och när jag kom hem visade jag killarna hur mycket utrymme det fanns i midjan. Då fick jag också veta att de hängde i baken…
 
Jaja, ett delikat problem kan tyckas och det är det kanske. Grejen är bara den att nu har jag inga jeans som passar, de är jättestora allihopa. Det gör iofs inte så mycket eftersom Baileys bitit sönder dem oxå… så nya behövs införskaffas helt enkelt, av flera anledningar. Problemet är bara att det itne finns några pengar.
 
Men kläder måste jag ju ha och de enda som passar både storlek och plånbok är Haléns postorder. De har nämligen byxor i flera längder, så att vi pygméer slipper sy om och lägga upp. Där hittade jag mina favoritbrallor för 199 kr, så det fick faktiskt bli två par. Å jag betalar med faktura, så då hinner jag få lön innan det ska ut pengar.
 
Hoppas de hinner komma innan nästa måndag, så jag har något att ha på mej när jag ska jobba i stan igen. Det skulle vara väldigt bra!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *