Dagarna trasslar lixom till sej…

Dagarna trasslar lixom till sej…

Idag är ytterligare en sån där dag som jag skulle vilja hoppa över. Allt bara kör ihop sej och jag hinner inte andas!
 
Nu ska jag äta frukost, om en halvtimma måste vi åka till Skogås för agilityn. Så långt är det väl ok… Agilityn håller på 10-12 och efter det ska jag skynda mej hem för att slänga i mej lunch och åka vidare till Salem. Där skulle jag egentligen varit klockan 11.45, men då är jag ju i Skogås…
 
I Salem ska jag informera om Astma och Allergi och det slutar kl 17.00. Men så länge hinner jag inte vara med, får packa ihop vid 16… så jag hinner hem och städa innan vi får gäster kl 18! Eftersom vi jobbade hela dagen igår och jag var supertrött på kvällen, blev det inget städa av igår – så det måste jag alltså göra idag.
 
Varför kan inte Vännen göra det då? Jo, för att han ska under tiden jag är borta, handla, baka bröd och kaka och fixa lite annat. Vi får se hur mycket han hinner. Varför blir det alltid så här???
 
Men imorrn är det lugnt!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *