Dagen Senior väntat på :-)

Dagen Senior väntat på :-)

Regnet hänger i trädtopparna och en del letar sej även ner på marken. Det är grått och trist. Senior är och hjälper morfar byta däck på bilen, Martin är ute med Baileys, Junior tränar och Mandisen sover. Å här sitter jag och kollar nyheterna, läser bloggar och kollar runt lite som jag brukar varje morgon.

Idag ska vi nog röja det där garaget som vi pratat om ett tag. Det skulle vara väldigt skönt att få in bilen nu när det är kallt på mornarna. Dagen får bli lite som den blir… det är kvällen som är viktig! Ikväll ska vi nämligen fira Seniors 18-årsdag… asså… han fyller ju inte idag, men när han fyllde år fick han biljetter till Killer Queen som vi ska se idag.

Så ikväll ska vi gå ut och äta och sen åka till Globen för att se Queen. Inte de riktiga förstås, det går ju inte. Men detta ska vara en ruskigt bra kopia som tydligen är helt i klass med originalet. Vi får väl se. Jag har sett originalet.

Det ska hur som helst bli riktigt kul och mysigt. Så vi ska göra vårt bästa att få en bra dag och en fantastiskt kväll. Hoppas ni också får det  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *