Dax att fixa pälsen?

Dax att fixa pälsen?

Nya ögonfransar kanske?

Ni som hängt med ett tag vet att jag har testat en massa olika behandlingar. Det ni kanske inte vet är att jag skickat iväg Martin på några också. Vår vän Maria driver salongen Total Hälsa på Östermalm och precis som många andra har hon det lite kämpigt just nu. Därför vill jag berätta vad hon har hjälpt oss med genom åren och vad man kan göra hos henne.

Jag vill betona att jag inte får betalt för att skriva detta, hon har faktiskt ingen aning. Jag tänker göra så med fler av våra vänner, för att ge dem lite extra uppmärksamhet. För att jag tycker att man hjälps åt.

Alltså: Maria på Total Hälsa gör det mesta i behandlingsväg, det hon inte fixar själv har hon medarbetare som fixar. Hos henne har jag fått nya fransar, blekt tänderna, föryngrat huden, fått fina sommarfötter och ”sprängt” fett. Martin skickade jag iväg för att ta bort pälsen på ryggen, han hade väldigt mycket!

Permanent hårborttagning fixar man med sk IPL. Vid behandling skall området vara rakat och det funkar bäst på mörkt hår. Ett munstycke med värme går över området och förstör proteinet i hårsäckarna som gör att hårstråt i den aktiva och behandlade hårsäcken inte växer ut igen. Redan efter Martins första behandling syntes stor skillnad, sedan dess har han gjort två till och nu är det nästan inget hår kvar alls. Jag skulle kunna tänka mej att göra så under armarna.

Just nu har Maria 50% rabatt på första behandlingen av hårborttagning och 30% om man sedan bokar en hel kur. Detta ska ni absolut hoppa på om ”pälsen” är ett problem för er. Ni hinner ta ett par behandlingar innan sommaren om ni kör igång nu på en gång.

Även på behandlingar för hudföryngring, reducering av slapp hud, linjer, rynkor, reducering av acneärr och grova porer är det erbjudanden på, mer än halva priset!

Så är ni friska, har lite tråkigt och tid över och vill spara pengar på det som ni ändå behöver fixa, så är det NU ni ska kolla in Marias erbjudanden och boka en tid. Jag har varit supernöjd varenda gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *