Det här med svartjobb

Det här med svartjobb

Hur korkade är egentligen svenska folket? Har ni sett Expressen enkät angående svartjobb?
 
Det verkar alltså som om många tycker eller tror att det bara är makthavare och politiker som tar hjälp av svart arbetskraft. Men hallå??? Hur många procent av sveriges befolkning skulle det egentligen vara tror ni, om man frågade alla?
 
Hur många känner man inte som någongång tagit hjälp av grannen som är snickare eller it-tekniker och som man sen betalat med en vinflaska eller nåt? Jag har gjort det och med 99% säkerhet, alla jag känner. Man hjälper ju varandra… jag kan skriva – min kompis är bra på datorer. Alltså hjälper jag till med att skriva ansökningar och jag får själv hjälp när datorn inte funkar… Vem gör inte så???
 
Att däremot renovera hus eller ta betalt under bordet vid en lägenhetsaffär – det tycker jag är en helt annan sak. Då handlar det ju om väldigt stora belopp. Men att gnälla på någon som betalat granndottern för att hon suttit barnvakt regelbundet under en tid – det tycker jag är löjligt!
 
Kasta inte sten i glashus!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *