Det prasslar i löven…

Det prasslar i löven…

När jag gick hem till min lilla stuga igår, var det kolmörkt. Jag hade en ficklampa i bilen som kom till användning…
 
När jag går där så brakar det till och prasslar massor i löven. När jag riktar ficklampan åt det hållet, lyser jag in i 7 par ögon. Jag vet inte vilket djur det var, men kan misstänka att det var får. Imorse såg jag nämligen att det gick får i hagen brevid huset, något jag inte såg på hela dagen igår.
 
När jag gick och la mej var Baileys orolig. Han skällde flera gånger, lyssnade på alla nya ljud och hade svårt att koppla av. Men till slut somnade han och vi vaknade första gången 6.45. D var jag konstigt nog pigg och bara nån kvart senare var vi ute på promenad.
 
Det regnar idag, trots det blev promenaden ca 35 minuter. Baileys gillar inte regn, men idag skuttade han omkring glatt. Så han är väl frisk nu, han hostade bara yttepytte i morse.
 
Nu ska jag gå upp till Senior, ge honom medicin och äta frukost med honom. Sen börjar skolan!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *