Duktiga vi e´!

Duktiga vi e´!

Idag har vi legat i må ni tro!

Jag har fått för mej att byta ut lite möbler och då blir det ju lite rörigt under ett tag, så är det nu… Vår stora skänk ska få ett nytt hem eftersom jag ville ha en mindre. Men vi hittade istället ett hörnskåp på annons som skulle passa bra, kruxet var bara att man inte fick köpa bara hörnskåpet utan fick med en annan skänk också. Så helt plötsligt stod vi med två…

Jaja, Martin tyckte den nya skulle funka bra i förrådet, det vara bara ett problem: alla grejer i förrådet… Så först fick vi ta ut den gamla skänken ur vardagsrummet, flytta pianot och ställa dit hörnhyllan. Fixat och klart – blev jättebra!

Idag började Martin röja förrådet. Den nya skänken kan ju inte stå på alltan hur länge som helst. Så efter att ha tagit ut en stor del av grejerna kunde han flytta en del av hyllorna där så att den nya skänken till slut fick plats. Ungefär samtidigt som vi började fundera på förrådet fick jag för mej att vi skulle ta bort hörnskrivbordet i sovrummet och använda några av hyllorna i förrådet. Så nu står det en hurts och en hylla i vardagsrummet som ska upp i sovrummet… när vi tagit bort hörnskrivbordet alltså…

Haha, min ”små” projekt blir alltid lite större än tänkt, men ofta väldigt bra! Så imorrn kommer spekulanter på den gamla skänken, de får pruta nästan hur mycket de vill bara de tar den. Sen blir det en sväng till sopstationen med en del som vi rensat ur förrådet och som inte går att sälja. Sen fortsätter vi till IKEA där en skrivbordsskiva ska införskaffas. Sen ska jag rensa ur hörnskrivbordet, sätta ihop nya skrivbordet och bära upp hurtsen och hyllan. Möblera allt igen – klart!

Samtidigt ska Martin och min pappa börja gräva för plintarna till det nya trädäcket på framsidan. När trädäcket är färdigt kommer vi att ha ett helt nytt hus känns det som. Tur att vi inte har semester än, då ska vi nämligen VILA!

PS. vi har faktiskt klippt gräset och kantklippt överallt oxå!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *