Elefant med fem ben gör yoga…

Elefant med fem ben gör yoga…

Jag har haft lite tur på sista tiden och vunnit en del himla roliga grejer. Bland annat vann jag en plats på World Class Inspirationday som är som en personaldag för alla som jobbar på World Class. De har under dagen chansen att gå på varandras gympass, föreläsningar och mingel. Å jag och ett par till fick alltså chansen att också komma dit.

Så redan 7.30 gick jag hemifrån i morse och när jag var framme träffade jag Emma från Biggest Loser 2013, det var genom hennes blogg jag vann platsen. Klockan 9 började allt och det var med Emmas föreläsning ”Varje Steg Räknas” allt startade. Hon berättade om sin viktresa och tiden med Biggest Loser. Vi fick veta lite bakom-kulisserna-skvaller och vi höll på ganska mycket längre än den timmen som var planerad.

Spegeln satt lite högt…

Jag reagerar som jag alltid gör när jag kommer in i folksamlingar där alla känner alla utom jag… jag sätter mej mitt i rummet och hoppas att någon ska våga ta kontakt. När ingen gör det försöker jag själv men är gensvaret dåligt blir jag osäker och sluter mej. Då är toaletten ett bra ställe, dit kan man rymma, ta bort leendet en stund innan man klistrar på det igen, går ut och låssas som ingenting.

Den här gången slapp jag iaf äta ensam. Jag gjorde sällskap med Emma och några till och fick en himla trevlig lunch. Så länge Emma var kvar var det helt ok, men hon gick innan mina bokade pass på eftermiddagen satte igång så jag fick sitta ensam och vänta ett par timmar. Å då är jag så jäkla korkad!!! Här har jag ett helt gym att använda helt gratis ändå sitter jag ute i receptionen och pillar på telefonen!!! Inte förrän det är typ en kvart kvar kom jag på att jag ju kunde använda crosstrainern som jag inte har hemma eller löpbandet. Så jäkla korkat! Jag kunde ha tränat TVÅ TIMMAR!!!

Innan Emma gick så lyckades vi få plats på en fullbokad föreläsning med Matthew Griffiths. En otroligt tänkvärd timme med massor av matnyttigt. Den ska jag återkomma till en annan gång, men den handlade om hur man blir en harmonisk mästare…  Kryptiskt va? Himla bra var det iaf.

Sen var det dax för poweryoga. Å här kommer elefanten in i bilden… Tänk er 25 balettdansöser som är supersynkade och så kommer det in en elefant med fem ben. Den elefanten var jag. Medan de andra visste precis vilka rörelser som skulle göras och hur de skulle göras, var elefanten tvungen att titta på instruktören för varje rörelse. Innan elefanten fattade galoppen med en övning hade de andra hunnit vidare till nästa… det var inte kul alls!

Men jag har testat och vill testa igen, men kanske nybörjarklass där alla är lika kassa. Tror att en blandning av medicinsk yoga och poweryoga skulle vara superbra för mej. Då skulle jag både mjuka upp kroppen, bli smidigare, slappna av och bli starkare. Av den medicinska yogan som jag testade i våras blev jag frusen, av den här blev jag kissnödig. Så jag smet iväg några minuter innan det var slut för att gå på toaletten och sen gick jag till tåget för att åka hem. Då slapp jag möta någon av de andra, de tyckte säkert att jag var pinsamt dålig…

Tack Emma för att jag fick chansen att lyssna på tre kanonföreläsningar, för att jag fick testa yoga och framförallt göra din bekantskap. Du är verkligen en pärla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *