En komplimang gjorde min dag!

En komplimang gjorde min dag!

Jag försöker börja dagen med ett leende och en positiv tanke, det är inte alltid det kommer automatiskt – men ofta känns varje morgon som ett spännande oskrivet blad. Jag är i grunden positiv och gillar att leva. Jag tycker även om att dela med mej av positiva vibbar och ger gärna komplimanger. Jag tror på att vara schysst och att goda gärningar alltid kommer tillbaka till en på nåt sätt.

Därför blev jag extra glad när jag kommer till gymmet och en av tjejerna stoppar mej och ger mej en komplimang. Hon berättar att hon gillar mina bilder på instagram (tror jag, annars är det bloggen) och säger att hon blir mycket inspirerad. Jag blir jätteglad och säger förstås tack. Det är alltid lika konstigt att folk känner igen mej och säger att de på något sätt följer mej, jag har fortfarande inte vant mej och vet inte om jag kommer att göra det heller. Det är otroligt smickrande att folk följer en och även ger sej till känna, så gör gärna det när/om ni ser mej. Det är himla kul att se vilka ni är  🙂

Komplimangen gav mej massor med energi och jag kände att jag ville föra de positiva vibbarna vidare och vände mej till en annan av tjejerna som tränar där. Hon är otroligt snygg och jag var nu tvungen att säga detta till henne. Hon har ett exotiskt utseende och är otroligt vacker, hon blev jätteglad och lite generad tror jag. Det kändes bra att föra lite positivitet vidare och jag uppmanade henne att göra samma sak. Pay It Forward!

Komplimangen jag fick gjorde att mitt träningspass gick mycket bättre än vanligt och att faktiskt hela dagen kändes bättre än vanligt. Några vänliga ord och jag lever upp. Lovet it! Tänk så lite några vänliga ord kan göra. Det kanske var jättesvårt för henne att stoppa mej och faktiskt säga detta till mej, så jag hoppas jag visade hur glad jag blev och om du läser detta så säger jag tack igen. Ett stort tack – du lyfte hela min dag!

Vi måste bli bättre på att ge komplimanger. Det är ju faktiskt inte så svårt. En snygg frisyr, ett snyggt klädesplagg, ett vackert leende, en läcker röst eller något annat som vi gillar – uppmärksamma det! De allra flesta får komplimanger alldeles för sällan och behöver verkligen få höra något fint. Ibland är det svårt att ta emot, men det känns ändå bra i magen både att ge och få.

Strössla komplimanger och leenden likt konfetti – så blir världen lite vackrare  🙂

 

3 svar på ”En komplimang gjorde min dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *