Ett litet steg framåt…

Ett litet steg framåt…

Äntligen börjar vi få ordning på saker och ting! Nu är det snart tre veckor sedan älgkrocken och vi roddar mellan olika försäkringsbolag när det gäller olika saker. Så är det när man inte har kollat sin grundförsäkring, men har lite olika tilläggsförsäkringar som man knappt visste att man hade. Mycket tid går alltså åt till telefonsamtal, nästan fyra hela dagar så här långt.

Idag kunde jag iaf hämta ut nya, repfria, glasögon! Ett litet men viktigt steg framåt! Nu ser jag allt jag ska igen och slipper de där ”älgreporna” som stör vad jag än gör. Allt är helt klart med hemförsäkringen, det gick på bara en timme. Medan det fortfarande finns frågetecken kring bilförsäkringen och våra skador. Olycksfallsförsäkringen vi har genom ICA har inte ens meddelat att de tagit emot vår anmälan, vilket de skulle göra… Å den sista tillägsförsäkringen vi har genom OKQ8 kan vi inte göra något med förrän allt med bilen är klart. Skaffa er en BRA försäkring som täcker allt ni behöver, så ni slipper det här trasslet. Det är ett hett tips!

Nästa stora grej blir när de ringer och säger att vi kan hämta bilen. I bästa fall nästa fredag. Då får jag ta tåget till Smålandsstenar för att hämta bilen på en verkstad där. Om den kostnaden går på försäkringen är nästa fråga som ska få ett svar. Och isf vilken av försäkringarna…

Mycket ringande och mailande hit och dit, men jag är ändå väldigt tacksam för att det finns försäkringar! Annars hade vi stått riktigt i skiten… Men i fortsättningen kommer jag inte att titta så mycket på årspremien, utan på innehållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *