Ett plus…

Ett plus…

Är livet spikrakt? Knappast! Alltså är det rätt omöjligt att viktnedgången skulle vara det. Det blir plus på vågen och det är faktiskt inte hela världen! Inte ens i mitt fall  🙂

Idag är det måndag och vägdag och efter förra veckans ( i mina ögon) rejäla minus blev det ett lite plus idag. Det är tydligen varannan vecka som gäller för mej just nu, men på en månad har det iaf blivit 1,2 kg ner. Det går ju inte så fort för mej att gå ner i vikt och jag är ju dessutom i princip normalviktig och då går det oftast ännu långsammare. Så ser man till hela månaden är jag nöjd. Jag brukar räkna 0,2 ner i veckan, det är ett snitt jag klarar att hålla i längden.

Visst kan man blir irriterad av ett plus när man tycker att man skött sej. Men kroppen fungerar lite som den vill, ibland inte helt logiskt. Det har jag lärt mej efter 15 år på Viktväktarna och numera kan jag acceptera att det är så. Istället för att bli besviken så blir jag ännu mer beslutsam att vågen inte ska vinna över mej! JAG ska vinna!!!

Därför var det första jag gjorde i morse att ta på mej träningskläderna. Sen tog jag en snabb frukost innan jag drog iväg till Curves här i Tumba för ett pass. Nu ska jag fixa quesadillas till lunch, enkelt och gott! Receptet ligger är nedan. Å sen ska jag gå ett varv med hunden innan jag ska sätta mej och jobba en stund. Sen är det dax att svida om för kvällens Ljudboksgala. Klänningen jag tänkte ha går bort, jag får fundera ut något annat. Bilder kommer på instagram, både på mej och från galan – så häng med där  🙂

Quesadillas
2 Tortillabröd medium
Skinka
Riven ost

Lägg ett tortillabröd i stekpannan, strö över riven ost och fördela skinkan. Jag brukar krydda med oregano för att få lite pizzasmak. Sen lägger man på det andra brödet och vänder hela paketet när man ser att osten börjar smälta. Serveras med en sallad.

Supergott! Och enkelt! Vilken är en förutsättning för att jag ska göra nåt i köket  🙂

Ha en fantastisk dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.