För korta straff

För korta straff

Några tycker att 2 månader är för lite för en misshandel. Men då måste man tänka på att vi inte kan ge strängare straff än vad som står i lagen och att det är lagen som måste ändras för att vi ska kunna ge mer.  
 
Sen finns det fler faktorer som bestämmer straffet, här fanns ju bland annat ett litet barn med i bilden. För barnets bästa kanske det är bättre att låta mamma sitta 2 månader och sen få en fungerande kontakt och rehabilitering tillsammans med soc. Att låsa in henne 3-4 år och omplacera barnet så lång tid kanske är värre för barnet.
 
Nu måste vi ändå hoppas att mamman tar till sej vad hon gjort och att hon tillsammans med soc klarar att uppfostra utan slag. Det är ju ändå det som skulle vara bäst för barnet.
 
Skulle detta hemska hända igen, då åker hon in så det bara visslar om det på lång tid. Men alla måste ändå vara värda en chans till i livet…
 
 

Ett svar på ”För korta straff

  1. Att du tittar på den senaste bloggen jag har på fattigsverige och ge en kommentar på den. Mina tankar är ärliga och jag tror att det skulle funka, vi hörs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *