Full rulle!

Full rulle!

Idag har det varit fullt upp, och ändå har jag knappt varit utanför dörren. Jag har bara tvättat, städat, lagat mat, fixat och donat. Till slut kom jag på att Dn låg i lådan och kanske ville läsas… så den har jag iaf hämtat och ögnat igenom – det var den friska luft det blivit hittills idag.
 
Vännen körde Senior till skyttetävlingar strax innan 8 imorse, sen åkte han och bytte däck på sin pappas bil. Medan han gjorde det städade jag och Junior. Junior gick ut med Baileys och jag röjde kök och började planera för mat. Junior slängde in en tvätt och plcokade ur diskmaskinen medan jag dammsög hela huset.
 
Vännen föräldrar skulle komma med flyget från Krakow 13.50, så han skulle åka vid 13-tiden. Så tittar vi på ankomsttiderna på nätet och ser då att flyget är tidigt och landar redan 13.20 – då blev det fart på honom. Medan Vännen är på Arlanda fixar Junior och jag maten. Senior plockas upp av mormor och morfar och nstan samtidigt kliver alla fem in genom dörren och kaos utbryter  🙂
 
Baileys blir galen. Han har ju inte sett Vännens föräldrar på 5-6 veckor och blir alldeles lycklig. Senior är stressad, han ska bara äta och sen ska han åka med mormor och morfar till Öland. Han får i sej sin mat och de packas ut i bilen, Baileys ska också med. När de åkt lägger sej tystnaden och vi njuter av maten. Ända till Junior ser på klockan och upptäcker att han ska vara på träningen strax… så det är bara att äta upp och köra honom till badet.
 
När jag kommer hem är fikat klart. Vi sätter oss i soffan och pratar lite med Vännens föräldrar och deras veckor i Polen. Mycket har hänt och allt ska berättas. När de åkte hem till sitt, tittar Vännen och jag på varandra och suckar – det är sååå tyst hemma! Så skönt! Han tittar på tv, jag pysslar lite med våra auktioner. Å nu är det strax dax att hämta Junior igen. Vem har sagt att helgerna är lugna? inte jag!
 
Just det ja: Polisen har fått tag på mannen som sparkade Juniors kompis i magen i fredags. Så skönt! Ungdomarna kan se att Polisen iaf gör så gott de kan och att de får se mannen bakom lås och bom. Snyggt jobbat!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *