Fy så irriterande!

Fy så irriterande!

Det är så otroligt skönt ute, solen värmer och det är så fiiiint! Åsså orkar jag inte njuta av det!!!  🙁
 
Gick ner till centrum, det tar typ 5 minuter. Gjorde det jag skulle på apoteket (fick faktiskt med mej nåt hem idag – kors i taket!) och några andra småärenden. Träffade flera av Seniors lärare och passade på att prata med dem om allt strul. Kände under samtalet att jag började svettas, och jag svettas ALDRIG… på vägen hem trodde jag att jag skulle tuppa av. Det var låååångt att gå hem kan jag säga…
 
Väl hemma säckade jag ihop på sängen en stund, innan jag satte mej här. Det är så irriterande! Det är så fint ute och jag hade tänkt ta en lång promenad med Baileys, men det orkar jag alltså inte. Ska äta nu och vila lite, så får vi se sen hur det blir. En liten bit måste jag ju orka iaf, han måste ju få gå ut.
 
SUCK!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *