Har varit himla duktig idag

Har varit himla duktig idag

Hann tvätta fönster och ta in växterna från uteplatsen, börjar bli kallt för dem ute nu. Klippte ner allt vissnat på baksidan, och hann börja lite på framsidan – borde bli klar imorrn. 5 säckar med trädgårdsavfall kördes till sopstationen, så blev jag av med det på en gång – bra!
 
Kompisen fixade med min dator, så jag iaf kommer ut på nätet. Han ska fortsätta med den i helgen, så allt fungerar nästa gång jag åker till Öland. Nu kommer jag alltså slippa min gamla fossila dator i fortsättningen. Skönt!
 
Har varit på föräldraråd i barnens skola, blev mest skitsnack med rektorn… men sånt är väl också viktigt?
 
Så jag tycker det blev en riktigt bra dag.
Godnatt allihopa!
 

Ett svar på ”Har varit himla duktig idag

  1. Blir lite avis på att du fått så städat i trädgården, men också glad för din skull! =) och va skönt att du åkte iväg med skräpet på en gång. Superbra ju! =)
    Vill önska di g en fin helg! *kraam*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *