Hinner inte med…

Hinner inte med…

Dagarna går fort, så fort att jag knappt hinner reflektera och jag som försöker leva i nuet får väldigt svårt att hänga med. Det händer mycket på jobbet med mycket folk och stängning av en ort, öppning av en annan. Bara kul grejer, men mycket att tänka på. Badrumsplaneringen går framåt, och det är både roligt och jobbigt. Det värsta kommer ju efter påsk när badrummet rivs och vi står utan bad och dusch i två veckor… inte så roligt, men blir bra när det blir färdigt. Jag ska opereras på tisdag, Martin måste jobba ensam åtminstone då – kanske även onsdagen. Detta ska oxå planeras och förberedas inför. Killarna jobbar, har fullt upp i skolan och tränar så mycket de kan. Vi ser inte mycket av varandra mer än en kort stund på kvällen.

Men alla trivs rätt bra med tillvaron och nu när solen skiner igen, så känns det mesta rätt bra. Men det är ändå rätt så stressande när saker och ting kör ihop sej, även när det är kul grejer. När man inte hinner andas mellan grejerna och man inte vet vilken dag det är. Almanackan ligger uppslagen mitt på bordet så vi inte ska missa något och ändå känns det som man inte har kontroll på läget. Men det är ju mitt stora problem: jag vill ha kontroll, total kontroll. Och när jag inte har det, då blir jag stressad.

Idag är planen att beta av så många måsten som möjligt så att morgondagen kan bli helt fri. Jag hoppas vi lyckas med den planen, för vi behöver sitta i solen och bara koppla av. Man kanske skulle börja lyssna på en ljudbok? Det brukar vi ju göra när solen kommer fram. Jo, så får det nog bli. Den planen var bra 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *