Hitta rätt behå – för alla!

Hitta rätt behå – för alla!

*** I samarbete med Feminint.se***

Som ni nog vet vid det här laget så gjorde jag en bröstförminskning för några år sedan. Jag gick från en E-kupa, till en C-kupa och har alltså sett alla fördelar och nackdelar med bägge storlekarna.

Som det där att hitta en snygg behå som även är bekväm, när man har en stor storlek. Eller en E-kupa som funkar att träna i, utan att den ser ut som nåt som kossorna har. Det är fasiken inte lätt!!! Men det går 🙂

För att kunna springa med en E-kupa använde jag dubbla sportbehåar, hade jag då känt till Feminint.se och att de har ett stort sortiment med stadiga och snygga grejer hade jag vänt mej till dem direkt. Men det visste jag inte förrän efter min operation, tyvärr.

Hos Feminint.se hittar man både funktionella och snygga underkläder för kvinnor alla storlekar! Här finns allt från badkläder, till ”vanliga” underkläder, piff för extra tillfällen, för sport och träning, behåar som förminskar, lyfter upp och förstorar. Från A- till O-kupa och från 60 till 130 i omkrets, ett ganska stort utbud alltså. Men det hade jag ingen aaaaning om när jag desperat letade efter en sportbehå som höll grejerna på plats. Tänk om jag bara vetat!

Hade jag haft en passande sportbehå som höll ner och in brösten, hade jag kanske kunnat yoga. När jag försökte höll jag på att kvävas eftersom brösten la sej under hakan på mej och täppte till alla möjligheter till luft. Jag hade sluppit dubbla behåar som tryckte in hela min bröstkorg när jag sprang och då även sluppit märken på hela överkroppen av trycket. Ingen kan förstå hur det är att ha stora bröst om man inte haft det själv.

Nu känner jag till att Feminint.se finns och att de har behåar i alla storlekar och för alla tillfällen. Och dessutom i alla möjliga färger, jag som inte gillar svart. Visste ni förresten att en röd behå syns mindre under vita kläder än vad en vit gör. Testa om ni inte tror mej 🙂

Nu har jag som sagt lämnat E-kupan bakom mej och har en C-kupa. Men även den kräver en snygg inramning och stöd vid träning. Till vardags använder jag numera axelbandslöst och det är faktiskt helt ljuvligt att slippa banden och trycket på axlarna. Dessutom kan jag ha vilken urringning som helst på kläder utan att behåbanden syns. Å med en axelbandslös bikini slipper man de tråkiga ränderna i solbrännan. Bara en sån sak!

Oavsett vilken storlek man har så ska man se till att behån passar och är rätt. Detta kan Feminint.se hjälpa till med, för att både bröst, rygg och resten av kroppen ska må så bra som möjligt. Sånt som är viktigt för mej 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *