Hund i säng eller ej?

Hund i säng eller ej?

Många tycker inte att man ska ha hundar i möblerna. Jag har inte riktigt förstått deras motargument, men det verkar som om det mest är en princip… eller?
 
Jag växte upp med en stor hund, en Vorsthe med ca 70 i mankhöjd. Henne gick det inte att ha i sängen, då fick man nämligen inte plats själv. Men jag vet folk med stoooora hundar som har dem i sängen ändå.
 
Baileys är ju gansk liten, ca 30 i mankhöjd, han är urmysig att sova med i sängen eller mysa med i soffan. Bara man ser till att han är ren så är det ju heller inte ohygieniskt. Baileys gillar att bada och duscha, tack o lov   😉
 
Jag delar det mesta med Baileys;säng, man och barn och han äter det mesta som vi äter, förutom sin egen mat förståss. Min gräns går vid att dela tex glasspinne med sin hund. Jag tycker det är uräckligt när jag ser hur ägaren först låter hunden slicka på glassen och sen slickar själva.. . *ryyyyys*  Hundens tunga har ju varit på både det ena och det andra stället… typ i rumpan på andra hundar osv. Så det skulle jag aldrig göra.
 
Vad tycker ni? Ska man ha sina husdjur i möblerna? Ska man dela glass med dem?
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *