Idag blir det jobbigt – begravning…

Idag blir det jobbigt – begravning…

Den här dagen har jag inte sett fram emot. Idag blir det jobbigt för skallen…
 
Nu ska jag köra Baileys till hundtränaren. Han ska trimmas och vara där under förmiddagen, då jag är på möte. Jag ska sitta på nån slags nätverksråd, för en strulig tonåring. Den här 17-årige grabben är ute på dåliga vägar och vi ska tillsammans med familjen fundera ut en plan för honom. Vi får väl se om det hjälper…
 
Sen ska jag snabbt hämta hem Baileys och hinna gå ut med honom, innan jag ska på begravning. Kl 13 ska jag ta farväl av en nära vän till familjen. Usch, jobbigt. Jag har känt den här familjen hela mitt liv, och nu finns inte mamman längre. Jag har lekat hos dem både här hemma och på Öland. Det blir riktigt jobbigt att träffa familjen idag. Det är iaf ingen sån där minneshögtid efteråt, men den hade jag nog inte gått på ändå. Gillar inte såna.
 
Så nog får jag min beskärda del av känslor idag. Först i form av frustration och sen sorg. När begravningen är över ska jag hem och krama barn – det kommer jag behöva.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *