Imorrn blir det intressant!

Imorrn blir det intressant!

I vintras blev jag invald av landstinget som nämndeman i Länsrätten och imorrn är första sittningen. Jag har fått stora buntar med handlingar som ska läsas igenom innan förhandlingen. Så idag har jag suttit med näsan in handlingarna stora delar av dagen.
 
Jag fattar inte så mycket, men räknar med att förstå mer imorrn. Det är mest överklagande om sjukpenning och lite sånt. Blir nog känslomässigt lite jobbigt, men det ska ju göras… Att dra undan sjukpenningen för folk som mår dåligt är inte riktigt min grej, men jag kan ju faktiskt skriva mej skiljaktig om jag tycker belsuten är felaktiga. Det gjorde jag i tingsrätten ganska många gånger.
 
Jag är ju ingen människa som i vanliga fall gör som alla andra, utan tycker det är bäst att tänka själv. Så jag tänker besluta som jag tycker är rätt, efter de bevis som läggs fram. Så det så!
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *