Inte det oxå!!!

Inte det oxå!!!

Allt ska tydligen hända på en gång! I helgen när jag dammsög luktade det brandrök om dammsugaren. Vi har centraldammsugare, så i går tog vi loss den och Vännen skruvade isär den. Bara man sätter igång den blir motorn stekhet och det luktar bränt. Min kära dammsugare, 15 år gammal, har med andra ord gått i graven.
 
En dammsugare behöver ju inte vara någon stor utgift, men en sån här dammsugare kostar mellan 4000 och 6000 kronor. Jag är kort, bara 156 cm. Vi har en  spiraltrapp mellan våningarna och ska jag konka dammsugare i den trappen är risken stor att jag ramlar, det har hänt alltför många gånger. Det var därför vi installerade centraldammsugare.
 
Så det blir ytterligare en pengasmäll. Just som vi fått upp vårt sparande liiiite, så fick tusenlapparna vingar igen. Jag trodde det var färdigstrulat när kylen gick sönder… vad blir nästa grej???
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *