Inte utanför dörren…

Inte utanför dörren…

Igår var jag inte utanför dörren på hela dagen, inte ens ute med Baileys. Det fick Vännen göra… jag hade lite annat för mej…
 
Igår fyllde Baileys 2 år! Han fick god lunch och en ny leksak och senare fick han också knapra i sej ett grisöra. Efter det var han så mätt att han var helt utslagen  🙂
 
Vännen hjälpte Senior med engelskan medan jag städade tvättstugan och lagade mat. Jag tog ut varenda grej ur tvättstugan och torkade golv och allt annat som var riktigt äckligt av damm. Nu doftar det gott därinne! Detta gjorde jag med köttgrytan stod och puttrade på spisen.
 
När lunchen och tvättstugan var avklarade, var det min tur att sitta med Senior. Då var det svenska som gällde, analyser dikter… fyyy va tråkigt och Senior kunde inte förstå varför man ska kunna det? Inte jag heller…  Jaja, klart blev det iaf och jag tror att han slipper det för resten av livet nu. Eller gör man sånt i gymnasiet?
 
Sen klättrade jag ner i källaren å Vännen följde med. Inget mer spännande hände där mer än att vi kollade runt bland killarnas gamla sparade leksaker och lite annat, vad som gick att sälja av. Nu ryker det mesta av legot, gamla tidskrifter och några andra grejer som jag hittade. Vi fotade det vi kunde och la in på tradera, lite nya bidrag till vår resa ska det nog bli. Himla fint blev det i källaren också, inte mycket kvar där nu!
 
Till Melodifestivalen blev det räkor och grönsaker med dipp. Gott! Lite ledsen i ögat blev jag när Nina åka ur, jag hade verkligen hoppats att hon skulle få gå hela vägen till final. Men men… hon har ju ett i övrigt framgångsrikt och spännande liv så hon är nog ok ändå.
 
Idag är det firande av 60-åring som gäller. Min faster fyller år och har öppet hus. Det blir säkert något gott att äta! Sen är det bara att börja förbereda en ny arbetsvecka och ikväll ska vi packa nya paket  🙂
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *