Jobbigt

Jobbigt

Det här var ingen bra dag. Jag är trött och allt bara kör ihop sej. Men jag har iaf hunnit massor, så tydligen gör jag något vettigt med tiden iaf.
 
Det började ju med att Senior ringde hem och var ledsen. 12.30 kom han hem, då hade även lärarna fått nog. De hade pratat med de andra eleverna och sett att Senior gjorde så gott han kunde, men att han inte lyckades bli av med sina plågoandar. Så han gjorde det han skulle i skolan och sen fick han gå hem och jobba istället. Lärarna skulle ta itu med problemet, det tackar vi för.
 
Jag löste en massa andra problem under förmiddagen och det är ju alltid bra. Men telefonen ringde stup i ett och jag blev avbruten hela tiden, till slut blev jag lätt irriterad. Då ringer en kompis som jag snäser av och får sen dåligt samvete…
 
Fick iaf stora projekt avslutade, brev som skulle skrivits för länge sen, produkter som skulle bytas och en massa annat. Sånt som legat länge pga tidsbrist och oengagemang. Men nu är de gjorda och det känns skönt.
 
När Senior kom hem hade hunden fortfarande inte varit ute ordenligt… bara korta stunder på tomten. Så nu är dom ute och går en långpromenad, till slut – stackars hund. Jag är så trött att jag snart stupar, så jag ska lägga mej en liten stund.
 
Sen ska jag sätta mej och hjälpa killarna med lite svenska som ska göras. Hej och hå!
 
Just det ja… jag ringde upp kompisen och bad om ursäkt… allt är förlåtet  😉
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *