Jösses va arg man kan bli!

Jösses va arg man kan bli!

Det fick ju bli pizza till middag eftersom vi inte hann laga mat. Gott var det, men snabbt skulle det gå så man hann inte riktigt njuta av det goda.
 
Vi skyndade oss till festivalen där jag skulle jobba, ingen där… jo, alltså festivalbesökare var där. Men vårt tält hittade jag inte, några andra från alliansen var där – men vår plats hittade jag inte.’
 
Skickade ett sms till den ansvarige, som ringde upp mej. ”Vi tyckte det var så lite folk, så vi åkte hem”… Han hade inget bra svar på varför han inte sagt till mej, så jag slapp stressa och åka dit i onödan. Jäkla karlar som inte tänker!!!
 
Tydligen var det självklart att jag skulle stå mellan 10 och 22 imorrn. Nänä, sa jag, jag jobbar i valstuga till 13, sen kommer jag. Då står jag till ca 18, sen ska barnen ha mat. En lång suck kom…
 
Bara för att han har fru som sköter marktjänsten. Det har inte jag, inte någon man heller för den delen!!!
 
Blä!!!!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *