Känner mej grinig

Känner mej grinig

Tycker folk är rätt korkade just nu. När jag tittar lite närmare på tapetseringen ser jag att det fattas tapet på ett ställe, han har inte satt tillbaka kontakterna på två eluttag osv. Ännu mer jobb för mej, måste ju ringa och höra vem som ska göra vad och vad som händer om nån stoppar fingrarna i kontakten…
 
Pratade med tjejen som har hand om mitt ärende på försäkringsbolaget och hon blev skitförbannad! Bra iofs, men jag orkar inte hela tiden kolla upp allt och sen gnälla och bråka. 
 
Dessutom har jag en kompis, henne jag hjälpte att städa, som är skyldig mej 2700 kr. Hon har varit skyldig dem sen i julas och jag gav henne löfte om att få betala tillbaka det på två månader – jag har fortfarande inte sett några pengar. Jag har ringt och påmint, skickat sms och ringt igen, Jodå, hon ska komma och betala mej snarast… inget händer! Jag är faktiskt fortfarande ensamstående och pank! Kan jag få mina pengar tillbaka!!!
 
Tycker inte om när folk utnyttjar mej och tror att jag inget fattar. Jag kanske är en korkad typ som är lätt att lura, men det sätter sina spår. Jag kanske också blir kall och utnyttjar folk en dag…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *