Leeeedig å helt ensam

Leeeedig å helt ensam

Sov så gott inatt och blev väckt av telefonen vid 8,45. Men det gjorde inget, jag vaknade pigg och kände att det var helt ok att vakna då.
 
Idag ska Junior åka in till stan med några kompisar. Senior och Baileys är fortfarande på Öland. Så jag ska bara lulla runt här och lyssna på tystnaden. Idag känns det inte alls tungt att vara ensam, bara skönt!
 
Jag ska lasta bilen full med skräp och köra iväg det till sopstationen. Jag ska handla, går nog ner till centrum och köper det nödvändigaste. Blir väl att fortsätta att städa lite också, annars ska jag nog bara ligga på soffan och kolla på skidor eller nåt.
 
Det känns så skönt att ha en helt ledig dag framför sej och inte behöva passa upp på någon. Hoppas ni andra också får en kravfri dag!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *