Lev nu!

Lev nu!

Det känns som att saker och ting börjar att lugna ner sej. Kanske inte återgå till det normala, men iaf normaliseras lite… Klumpen i magen har minskat och det känns lugnare på nåt sätt. Omgivningen har fått färger igen och det finns andra känslor än tomhet.

Senaste tidens händelser får mej att vilja leva i nuet mer än tidigare. Att verkligen uppleva och känna in det man gör. Varken se framåt eller bakåt utan bara vara NU. Visst drömmer vi och ser fram emot semester och alla andra resor som vi vill göra, men det är ändå skönt att bara stanna en stund i nuet och smaka ordentligt på stunden som är.

Just nu sitter vi i en simhall, gjorde det hela dagen igår också. Det är vi, ett par andra föräldrar, en tränare, simmarna och Mandisen. Att bara lyssna på sorlet och samtalen är riktigt skönt. Inga tankar, bara sitta här och lyssna på de andras samtal och på musiken som just nu spelas innan tävlingen sätter igång. Att ta sej tid att LYSSNA på hur de runt om mej mår är så viktigt, att de får prata och känna sej sedda. Det kostar så lite, men ger så mycket.

Att njuta av att finnas till och finnas i en gemenskap är viktigt. I fredags ringde en bekant som jobbar på Expressen. Hon behövde hjälp med en artikel och jag ställde förståss upp. Så igår kom det hem en fotograf till oss som fotade mej och Martin. Han fick vara fotomodell på riktigt och ska vara med i en stor tidning för första gången. Jo, vi var ju med förra julen, men då var det bara i nätupplagan och inte så stort. Denna gång är det lixom lite mer på riktigt, då var det mest på skoj. Att få uppmärksamhet är viktigt och att se honom bli fotad var riktigt kul. Han fick den uppmärksamhet som han så länge förtjänat. Imorrn får ni se i tidningen!

Det har alltså hänt en del skoj under veckan som gått, inte bara sorg, men det har varit svårt att ta in när det varit aktuellt. Men nu känns det ändå som jag kan ta det till mej. Vi har ju faktiskt vunnit biljetter till R E A och ska se showen på onsdag. Både Martin och jag är nominerade till olika politiska uppdrag. Imorrn ska vi vara med i Expressen och få lite draghjälp till vår verksamhet. Det händer roliga grejer i vårt liv, dax att fatta det!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *