Liten lägesrapport

Liten lägesrapport

I fredags frös jag och gick omkring med mina duntofflor hela dagen. I Lördags hade nån stoppat ner en kaktus i halsen på mej, så det blev en dag full med te och halstabletter. I Söndags var jag snorig, men halsen var lite bättre. Då fick jag sitta med en termos på simtävlingarna och leva på te för att hålla värmen – INNE i en simhall… Jag brukar ju säga att simning är en föräldravänlig sport eftersom det iaf alltid är varmt i simhallarna – men då frös jag alltså. Igår erkände jag nästan att jag var sjuk, annars brukar jag bara bli lite ofrisk. Men igår låg jag på soffan nästan hela dagen tills det var dags att jobba en stund. Idag är det ganska ok, lite lock för öronen och hosta bara. Jag har inte haft ont i kroppen eller hög feber och det växer inte ur nån knorr – alltså har jag inte influensan! Det är iaf bra!

Nu hoppas jag vara helt frisk imorrn, eftersom våra nya sängar (julklappen för mina föräldrar) kommer imorrn. Idag ska jag börja röja i sovrummet, det mesta flyttas in i Seniors rum för att sedan flyttas tillbaka imorrnkväll eller på torsdag. Sovrummet ska städas i varje millimeter! Det ska putsas och fejas och göras riktigt fräscht. Sen fortsätter vi med resten av huset. Igår gjorde jag långa listor på allt som ska göras under helgen, med början idag. Herrarna i huset är förberedda och är faktiskt med på noterna – hur gick det till???

Det blir operation STORstädning för hela slanten. Mattor ska kastas ut, lister och alla ytor ska torkas av. Skåp ska plockas ur och torkas in- och utvändigt, minsta hörn ska dammsugas och torkas. I bästa fall hinner vi klart, annars blir det som vanligt ETT rum kvar… Det skulle vara så skönt att ha hela huset städat samtidigt. På lördag ska vi belöna oss med Taco och lördagsmys – fredagsmys är överskattat… eller? Skoja bara, på fredagarna är killarna iväg på sitt så då myser jag och Martin för oss själva. Men som sagt; nu är det städning som gäller!

Det ska bli så rent att man kan äta på glovet! Så det så!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *