Matsedel v 17

Matsedel v 17

April, och både vädret och världen är uppåner. Hur mår ni egentligen? Jag har gått runt här i min lilla bubbla i 6 veckor nu. Även om jag sa från början att detta nog skulle hålla i sej över påsk så börjar jag faktiskt att få nog nu. Å jag har det ändå väldigt bra. Hur länge ska detta fortsätta?

Min plan med två promenader om dagen har hållit perfekt. Min plan på att gå ner 2 hg i veckan har också hållit rätt bra. Även planen att träna 3 ggr i veckan har funkat perfekt. Så på det hela taget har jag skött mej väldigt bra i mina ögon. Å det känns! Kroppen blir starkare och smidigare för varje dag som går.

Å maten sköter vi också, här är veckans meny:

Måndag: Thaigryta med nudlar (Grön 11, Blå 8)

Tisdag: Italiensk fiskgratäng (Grön 2, Blå 1 plus ris)

Onsdag: Kyckling med tomatsås (Grön 4, Blå 2 plus pasta)

Torsdag: Spagetti och kasslersås (Grön och Blå 4, plus pasta)

Fredag: Karibisk kycklinggryta (Grön och Blå 3, plus ris)

Lördag: Grillat med falsk potatissallad (Grön 7, Blå 5 för hela satsen)

Söndag: Fläskfilé med mangochutneysås (Grön och Blå 5, plus potatis)

Den här veckan vill jag särskilt tipsa om kycklingen i tomatsås, spagetti och kasslersås och fläskfilén, allt detta är supergott passar kanon även i matlådan. MEN ni får inte missa den falska potatissalladen! Den är jättegod och ännu godare dagen efter.

Jag önskar er en fin vecka och hoppas att ni är med mej på instagram @marlenerinda

2 svar på ”Matsedel v 17

  1. Hej!
    Hittade din blogg för ett par veckor sen och vill bara berätta hur mkt den underlättar för mig. Så kul att bläddra bland dina menyer och så enkelt att komponera en egen efter dina recept. Toppen att snabbt se hur många poäng rätten har.
    Nu är det kul att sätta ihop veckomatsedeln 😃
    Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *