Matsedel v 42

Matsedel v 42

Halva oktober har passerat och äntligen ska jag få lite sol på näsan! På torsdag åker jag till Kroatien för att jobba med VM i Olivplockning. Jag ska fota och skriva om tävlingen, så det är jobb från 7 på morgonen till 22 på kvällen. Det är 23 grader varmt och känns alldeles underbart även om dagarna blir långa.

Trots förra veckans Bak- och Chokladfestival hade jag lyckats gå ner i vikt. Men då gick jag en massa varenda dag och tränade mina tre pass. Jag är så himla nöjd att jag fått ihop tre träningar per vecka senaste månaden, det är så jag vill ha det. Vi har en ny maskin i cirkeln som är skitjobbig, men den är effektiv och jag kan redan se resultatet i midjan.

Kommande vecka blir alltså lite si och så med maten. Några oliver blir det dock inte, för det tycker jag inte om. Men självklart ska jag smaka på den kroatiska maten och drycken! Allt som ön Brac har att erbjuda och härliga hotellfrukostar förstås!

Här är veckans meny som den skulle sett ut om jag varit hemma:

Måndag: Tomatsoppa 3 SP för hela satsen
Tisdag: Krabb- och räkgratäng 8 SP
Onsdag: Nudelwok med kassler fr 21 SP för allt
Torsdag: Lättlagad potatiskaka med kyckling 5 SP plus tillbehör
Fredag: Krämig Tacogratäng fr 13 SP
Lördag: Räkor frästa i vitlök 2 SP
Söndag: Sparrisrisotto 13 SP (lika gott med svamp)

Jag vill särskilt rekommendera tacogratängen som är så god att man knappt kan sluta äta! Allt utom soppan och de frästa räkorna funkar perfekt i matlåda.

Följ med mej på instagram @marlenerinda om ni vill se hur jag har det i Kroatien  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *