Min favoritmat och recept!

Min favoritmat och recept!

Jag är ju ingen gourmand direkt, utan äter enbart för att jag måste. Men det är klart att jag tycker att en del rätter är godare än andra. Om jag fick välja så skulle jag nog kunna leva på taco och sushi  🙂

Men jag tänkte iaf delge er mina favoriträtter just nu och även recepten, iaf länkar till vart ni kan hitta dem. Eftersom mitt mål är att gå ner några kilo till så är det förstås rätter som ligger bra till kalorimässigt och som är uträknade i PP som vi Viktväktare använder oss av.

Mina fem-i-topp:

1. Moussaka! Så otroligt gott, men det tar lite tid att göra. Funkar perfekt som matlåda! 5 PP!
2. Blomkålspizza! Smakar nästan som vanlig pizza, men bara en tiondel av PP-värdet. Me like!
3. Pasta med spenatsås! Vitlöken sitter som en smäck i gommen! Bara 7 PP!
4. Köttfärslasagne med keso! Perfekt till matlådan!
5. Filé i dragon- och senapssås! Så snuskigt gott och funkar även till fest!

Så nu är det bara för er att testa mina favoriter och berätta vad ni tycker  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *