Några timmar lugn och ro

Några timmar lugn och ro

Vännen, Senior och Baileys åkte iväg för en timme sen. De ska på skyttetävlingar nånstans ute i skogen. Junior är på simtävlingar i Eskilstuna. Så jag är ensam en stund och det är sååå skönt!
 
Jag ska iväg om en dryg timme, men det känns ändå som jag har värsta semestern  😉  Idag ska jag representera Astma och Allergiföreningen på föreningsdagar i Huddinge. Det är mellan 11-16, men jag tror inte jag fixar att stå där ensam i 5 timmar. Jag åker dit så får vi se hur det blir.
 
Skulle helst vara hemma och städa. Vi fick nya dammsugaren igår och har inte ens hunnit packa upp den. Får se om jag hinner medan jag äter frukost. Är ganska trött efter de här två kaotiska veckorna, men nu känns det iaf betydligt bättre än här om dagen. Det ska nog ordna sej den här gången oxå…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *