Nattliga samtal med polisen

Nattliga samtal med polisen

Inatt blev det samtal till SOS, jag var helt enkelt tvungen. En liten ensam tjej skickade sms och jag tog dem på allvar, den här gången tog jag hennes hot på allvar. Den här gången ville hon verkligen skada sej själv och hade enligt henne själv redan börjat.
 
Polisen som svarade var mycket bra och tog även han hotet på allvar. Efter ungefär en timmes sms-kontakt (hon vill inte prata i telefon)  får jag veta att hon ångrar sej. Polisen vill ändå kolla att hon är ok. Jag försöker få henne och tala om hur illa det är, behöver hon sys… mm. Ingen mer kontakt, jag kan bara hoppas att hon är ok.
 
Nattsömnen blev därför inget vidare, men det har ingen betydelse i sammanhanget. Jag bli bara mer och mer besluten i min vilja att ta hem henne hit. Frågan är ju om det är praktiskt genomförbart.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *