Nu är det lugnare

Nu är det lugnare

Nu mår jag bra igen. Allt är betydligt lugnare. Jag började bli lite orolig när magen gjorde ont, för hur stressigt jag än haft det förr har magen aldrig reagerat. Nu gjorde den det och det gillade jag inte. Men nu är det betydligt mer utrymme tidsmässigt och jag känner mej riktigt harmonisk.

Sista rycket gjordes nu på förmiddagen. Baileys har varit hos ”frissan” och blivit julfin. Han ser ut som en helt annan hund när han är nytrimmad. Å han blir så stolt! Medan Baileys var iväg passade vi på att handla. Sista gången innan jul 🙂

Så nu har vi bara packningen kvar. Bara fyra dagar kvar! Kläderna är så gott som fixade, nu ska bara det där småplocket ner. Som något att läsa, kepsar, solskydd, myggnät och lite annat smått och gott. Sånt där som man kommer på i sista minuten. Vår resväska gick sönder i Barcelona, så vi måste låna en av mamma också… Sen vill jag hinna till soptippen och slänga papper och kartong mm, så jag slipper göra det när vi kommer hem. Jag vill ha ett städat hem med nytvättade lakan i, så att det känns trevligt att komma hem. Det händer så otroligt mycket i januari att jag vill förbereda så mycket jag kan.

Alltså kommer förmiddagarna innan julafton att gå åt till städning och annat smått pyssel. På eftermiddagarna jobbar vi och för att få lite extra mysigt, kommer vi att bjuda på glögg under veckan. Jag känner mej iaf inte det minsta stressad längre och det är otroligt skönt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *