Nu får han komma hem!

Nu får han komma hem!

Nu har Martin varit borta drygt 2 dygn och nu tycker jag faktiskt att det räcker! Vi har inte pratat med varandra särskilt mycket under helgen, men jag hör att han har förändrats. Han är på kurs i ledarskap och personlig utveckling och jag tror att han har utvecklats en himla massa!

Jag gick en liknande utbildning för 10år sedan och kommer ihåg hur många aha-upplevelser jag hade och hur mina tankar förändrades under kursens gång. Det var jättespännande, nyttigt och jobbigt. Något som alla borde göra och jag är glad att Martin fått tillfälle till det.

Men lite mysko känns det ändå… han och 39 andra Viktväktar-konsulter har alltså varit iväg tillsammans. Jag känner 4 av de andra, men ALLA vet numera en väldans massa om mej! En av övningarna var att berätta om något livsavgörande och Martin berättade om hur han skrev in sej på VV och till slut träffade mej där. En annan övning skulle reflektera över sina brister och då berättade han bla att han bekräftar bla mej för lite… det tycker inte jag, men det gör han och han ringde hem och var riktigt upprörd 🙂

Så mycket av hans helg har varit att berätta om sej själv förståss, men även att berätta om oss och hans nya liv tillsammans med oss. Ska bli väldigt spännande att få hem honom och höra mer. Jag saknar honom! Jag saknar hans sällskap, våra skratt, våra samtal och allt annat vi har tillsammans. Han har funnits brevid mej så gott som dagligen, 24 timmar per dygn i snart 3 år. Han ska vara hos mej – så är det bara!

Men självklart klarar jag mej utan honom! Min helg har varit jättebra! Lilla M kom hit igår och vi har haft det sååå mysigt. Vi åkte iväg och åt på restaurang, jag och alla barn. Sen fixade Junior kladdkaka som vi åt när vi kom hem. Vi slöade framför tv´n hela kvällen, kollade inspelat Robinson och lite annat. Eftersom Martin var borta, så tog Lilla M hans säng och vi låg och pratade till 3!!! Gick upp med Senior kl 7 för att få iväg honom på skyttetävling, somnade om och blev väckt av telefonen kl 10!

Nu har Lilla M åkt hem till sej igen. Hon fick med sej en hel kasse full med grejer; en kappa, en festblåsa, ett par capribyxor, en bok och en blomma. Grejer som jag inte behöver, men som hon kan ha nytta av. Vi har tittat på bilder, video och granskat vår bokning till Egypten. Så nu är hon så förberedd hon kan bli! Om 3 månader är vi där!

Jag har haft en supermysig helg, jag är trött – men mår bra! Å snart kommer Martin hem!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *