Nu känns allt bättre

Nu känns allt bättre

Det har varit några riktigt kämpiga veckor. Jag har jobbat häcken av mej och varit riktigt nergången både fysiskt och pyskiskt. Jag har känt mej som den sämsta mamman. sambon och matten i världen. Men nu känns allt bättre!
 
Den här veckan är betydligt lugnare, det är inte alls lika mycket att göra. Imorrn kör det ihop sej lite eftersom vi tagit lite xtrajobb och jag har ett föräldramöte på kvällen. Men det är inte alls lika knepigt som förra veckan.
 
Idag har vi en ganska lugn förmiddag. Vännen ska göra klart ett skolarbete, jag ska roa mej i centrum en stund. Vi tar nog en gemensam promenad med Baileys för att komma ut och i form igen. Jag ska försöka ta en liten tupplur innan jobbet.
 
Hoppas ni alla får en fin vecka!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *