Ooooppssss

Ooooppssss

Den här fredagen var extra välkommen. Martins rygg och förkylning behöver vila och jag behöver få några dagar som är helt lediga och oplanerade. Nu har vi faktiskt tre helt lediga dagar, då vi bara ska ägna oss åt navelskådning och lite annat smått och gott.

Som vanligt på fredagar så jobbar vi klart veckan och förbereder nästa lite smått. När vi var färdiga med det tog vi en tur till Kungens Kurva för att lämna tillbaka en grej och till Skärholmen för att klippa till mitt kort till I-Phonen som jag fick för ett par veckor sedan men inte kunnat använda. När vi var färdiga i Tele2´s butik, skulle Martin till Kjell & co och medan jag väntade på honom råkade jag gå in i butiken brevid… Skopunkten… Oooops…

Utan att riktigt veta hur det gick till så stod jag med tre par skor i handen. Skor som faktiskt satt bra på foten och var sköna att gå i. Vårskor som jag faktiskt behöver, även om våren känns väldigt långt bort just nu. Jag som brukar tveka när det gäller att köpa grejer till mej själv plockade nu beslutsamt ner skorna i en korg och gick för att hämta pengar; dvs Martin  🙂

Som den pärla och mest omtänksamme man man kan ha så tittade han bara på skorna, flinade och betalade. Han tyckte mitt inköp var helt ok och att skorna var fina. Han tvekar iofs nästan aldrig när det gäller inköp till mej, tvärtom faktiskt. Han tycker oftast att jag ska unna mej lite mer. Vilken tur man kan ha va?

Nu sitter han och installera och fixar alla mina grejer i den nya telefonen. Facebook, Twitter, Wordfeud och allt annat som ska finnas där ska in och gå att använda enkelt. Jag tycker INTE om att lära mej nya telefoner, men nu är jag så illa tvungen eftersom min gamla gått sönder. Jaja, jag lär mej väl – få sitta och leka lite under helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *