Otrevliga människor

Otrevliga människor

Slutet av valrörelsen närmar sej och folk blir mer och mer otrevliga. Även idag har jag fått höra sånt som man inte ska behöva höra som privatperson. Jag har blivit kallad inkompetent, jävla idiot, analfabet och en massa annat. Allt av en dam i 75-åsåldern.
 
Jag hann bara hälsa på henne innan hon satte igång. Hon var minsann socialdemokrat sedan barnsben och hon visste minsann hur saker skulle gå till i Sverige och om vi bytte regering skulle allt bli katastrof. När jag försökte ge motargument blev hon som galen och stod och skrek framför mej.
 
Jag frågade varför hon var så oförskämd, då hötte hon med rullatorn mot mej. Jag förstår inte hur en människa är funtad som kallar en okänd person för en massa oförskämdheter. Gör ni?
 

4 svar på ”Otrevliga människor

  1. Tråkigt att sånt ska hända bara för att du gör ditt jobb. Men, jag har sagt det förut, många medborgare i Sverige har attitydsproblem………..Själv har jag pratat och känner flera personer här i USA som verkligen ogillar republikaner och andra som ogillar demokrater men även om jag har sagt emot dem så har ALDRIG någon varit otrevlig mot mig. Som sagt var, det handlar om attityder och attityden speglar samhället man lever i.

  2. Kärringen var senildemokrat. Men några måste ju vara de 50% som är dummare än genomsnittet. Var skulle annars sossarna kunna rekrytera väljare till sin politik…

  3. Jag förstår! jag har bara otrevliga grannar runt omkring mig, som inte ens har lärt sig normalt folkvett och det är att säga hej!

  4. när du agerar i ett kommunal o riksdagsval. I synnerhet INTE, vad det gäller äldre människor! Står man vid/i en valstuga…så representerar Du, det parti…du agerar för. Du är INTE, bara…privatpersonen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *